Specialist in lascursussen

Opleidingen tot heftruckchauffeur

Onderhoud aan al uw lasapparatuur

Voor het volgen van een lasopleiding voor gevorderden of een cursus lassen voor beginners, bent u bij ons in Nunspeet van harte welkom. Voor professionele lassers en hobbyisten bieden wij kwalitatieve opleidingen aan die voldoen aan de richtlijnen van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL). Onze lasopleiding is gebaseerd op ervarend leren door theorie en praktijk met elkaar af te wisselen onder begeleiding van een bevoegde en in de praktijk getrainde leraar in Nunspeet.

Bel ons

Volg een professionele lasopleiding bij de lasspecialist in Nunspeet

Bronckhorst Lastechniek is een SOM-erkend leerbedrijf dat onder andere wordt erkend door de Metaalunie, ECABO en de NIL. Bij ons bent u gegarandeerd van professionele kwaliteit en gedegen kennis gedurende de lascursus in Gelderland. Wij bieden verschillende professionele lasopleidingen in Nunspeet aan voor beginners en gevorderden, waaronder de cursus lassen met:

 • MIG/MAG-lassen (niveau 1-4)
 • TIG-lassen (niveau 1-4)
 • Booglassen met beklede elektroden (niveau 1-4)
 • Autogeenlassen (niveau 1-2)

Onze lasopleiding starten wij tweemaal per jaar in Nunspeet, namelijk in februari en september. Wilt u als bedrijf of groep een cursus lassen voor beginners of gevorderden volgen in Nunspeet? Dan is het mogelijk om in overleg alternatieve locaties en tijden vast te leggen. Naast de reguliere lascursus bieden wij in Gelderland ook mogelijkheden tot het behalen van heftruckcertificaten en het volgen van veiligheidscursussen conform VCA aan, bijvoorbeeld over veiligheid, regelgeving en onderhoud.

Vraag meer informatie aan over het volgen van een van onze opleidingen

Is lassen uw hobby en wilt u een lascursus volgen? Plan nu uw professionele lasopleiding of cursus lassen voor beginners in bij ons in Nunspeet of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via 0341 – 43 43 64, info@lastechniek.com of het contactformulier. Ook voor lashobbyisten in regio Amersfoort, Zwolle, Apeldoorn en de Flevopolder staan wij klaar met een lascursus, zodat ook u veilig uw hobby kunt uitvoeren.

Plan direct uw opleiding in

Neem contact op

Contactformulier

Direct bestellen of informatie aanvragen? Gebruik dan onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Tijmen Bronckhorst
  Eigenaar

  Ronding 19-E
  8072 PB
  Nunspeet
  info@lastechniek.com
  0341 – 43 43 64