Specialist in lascursussen

Opleidingen tot heftruckchauffeur

Onderhoud aan al uw lasapparatuur

Voor het volgen van een lasopleiding voor gevorderden of een cursus lassen voor beginners, bent u bij ons in Nunspeet van harte welkom. Voor professionele lassers en hobbyisten bieden wij kwalitatieve opleidingen aan die voldoen aan de richtlijnen van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL). Onze opleidingsmethode is gebaseerd op ervarend leren door theorie en praktijk met elkaar af te wisselen onder begeleiding van een bevoegde en in de praktijk getrainde leraar.

Bel ons

Volg een professionele lasopleiding bij de lasspecialist in Nunspeet

Bronckhorst Lastechniek is een SOM-erkend leerbedrijf dat onder andere wordt erkend door de Metaalunie, ECABO en de NIL. Bij ons bent u gegarandeerd van professionele kwaliteit en gedegen kennis. Wij bieden verschillende professionele lasopleidingen aan voor beginners en gevorderden, waaronder de cursus lassen met:

  • MIG/MAG-lassen (niveau 1-4)
  • TIG-lassen (niveau 1-4)
  • Booglassen met beklede elektroden (niveau 1-4)
  • Autogeenlassen (niveau 1-2)

Onze lasopleiding starten wij tweemaal per jaar in Nunspeet, namelijk in februari en september. Wilt u als bedrijf of groep een cursus lassen voor beginners of gevorderden volgen? Dan is het mogelijk om in overleg alternatieve locaties en tijden vast te leggen. Naast de reguliere lascursus bieden wij ook mogelijkheden tot het behalen van heftruckcertificaten en het volgen van veiligheidscursussen conform VCA aan, bijvoorbeeld over veiligheid, regelgeving en onderhoud.

Vraag meer informatie aan over het volgen van een van onze opleidingen

Plan nu uw professionele lasopleiding of cursus lassen voor beginners in bij ons in Nunspeet of neem contact op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via 0341 – 43 43 64, info@lastechniek.com of het contactformulier op onze website. Ook voor lashobbyisten staan wij klaar met een introductiecursus, zodat ook u veilig uw hobby kunt uitvoeren.

Plan direct uw opleiding in

Neem contact op

Contactgegevens

Ronding 19-E
8072 PB Nunspeet
KVK: 8125690

 0341 – 43 43 64
 info@lastechniek.com

Contactformulier