Specialist in lascursussen

Opleidingen tot heftruckchauffeur

Onderhoud aan al uw lasapparatuur

Voor het onderhoud aan uw lasapparaat volgens NEN 3140-normen schakelt u een specialist in: Bronckhorst Lastechniek uit Nunspeet. Op deze manier garandeert u een veilige werkomgeving voor uzelf en uw personeel. Bovendien nemen we periodiek contact met u op, zodat de elektrische installaties, materialen en gereedschappen altijd op tijd worden gecontroleerd en waar nodig gerepareerd worden.

Bel ons

Het onderhoud aan uw lasapparaat uitbesteden aan een expert in Nunspeet

Bij ons bedrijf in Nunspeet werken enkel deskundige lassers die reparaties en onderhoud uitvoeren aan al uw handgereedschappen en elektrische apparaten, zoals een lasapparaat. Wij nemen u graag alle zorg uit handen en zorgen ervoor dat al uw gereedschap en materialen voldoen aan de laatste veiligheidseisen en -normen. Binnen de Arbowet bent u namelijk verplicht om veiligheidsmaatregelen te nemen volgens de NEN-EN 50110-norm en de Nederlandse bepalingen in de NEN 3140-norm. Daarnaast raden wij ook lashobbyisten aan om de apparatuur regelmatig te laten controleren.

Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt of reparatie

Het onderhoud aan uw lasapparaat voeren wij uit in onze werkplaats in Nunspeet. Hier hebben we alle benodigde materialen op voorraad om ervoor te zorgen dat uw gereedschap goed werkt. Wilt u meer weten over het onderhoud van een lasapparaat, het laten uitvoeren van reparaties of zelf een opleiding over veiligheidscertificeringen volgen? Wij helpen u graag verder als u belt naar 0341 – 43 43 64, een e-mail stuurt naar info@lastechniek.com of ons contactformulier op de website invult.

Plan direct uw opleiding in

Neem contact op

Contactformulier

Direct bestellen of informatie aanvragen? Gebruik dan onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Tijmen Bronckhorst
  Eigenaar

  Ronding 19-E
  8072 PB
  Nunspeet
  info@lastechniek.com
  0341 – 43 43 64