Specialist in lascursussen

Opleidingen tot heftruckchauffeur

Onderhoud aan al uw lasapparatuur

Bent u erover aan het denken om een opleiding tot heftruckchauffeur te volgen en woont u in de omgeving van Nunspeet? Dan kun u bij Bronckhorst Lastechniek in Nunspeet terecht voor een opleiding tot heftruckchauffeur. Wij bieden goede een-op-een-begeleiding aan afgestemd op uw leerdoelen, waardoor u de handelingen snel onder de knie krijgt. Na het volgen van deze opleiding ontvangt u een certificaat dat u kennis heeft genomen van de veiligheidsinstructies en dat u deze ook op correcte wijze kunt uitvoeren.

Bel ons

Een opleiding tot heftruckchauffeur volgen bij een specialist in Nunspeet

Door een opleiding te volgen, bouwt u aan de veelzijdigheid van uw inzetbaarheid in het bedrijf. Dat is niet alleen prettig voor de werkgever, maar ook voor de afwisseling in de verantwoordelijkheden van de werknemer. Bij Bronckhorst Lastechniek helpen we graag bij het creëren van meerwaarde voor uw bedrijf. Natuurlijk stopt het volgen van een opleiding tot heftruckchauffeur niet bij het behalen van één papiertje. Het is namelijk ook mogelijk om diverse vervolgcursussen te volgen, waaronder een opfriscursus voor heftruckchauffeurs en een opleiding over het veilig hijsen van goederen en materialen. Uw certificaat voor de heftruck moet wel om de vijf jaar verlengd worden.

Neem ook deel aan een van de andere opleidingen

Bij ons bedrijf in Nunspeet bieden wij ook nog andere opleidingen aan naast de opleiding tot heftruckchauffeur. Zo geven wij een-op-een-opleidingen over hobby lassen, maar ook een professionele lasopleiding voor vakmensen die voldoet aan de NIL-standaard.

Plan direct uw opleiding in

Werkt u in regio Amersfoort, Zwolle, Apeldoorn of de Flevopolder en wilt u bij ons in Nunspeet uw opleiding tot heftruckchauffeur volgen? Plan uw opleiding in door ons contactformulier in te vullen, neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0341 – 43 43 64 of stuur een e-mail naar info@lastechniek.com.

Neem contact op

Contactformulier

Direct bestellen of informatie aanvragen? Gebruik dan onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Tijmen Bronckhorst
  Eigenaar

  Ronding 19-E
  8072 PB
  Nunspeet
  info@lastechniek.com
  0341 – 43 43 64