Specialist in lascursussen

Opleidingen tot heftruckchauffeur

Onderhoud aan al uw lasapparatuur

Otoplastieken laten aanmeten voor uzelf en uw werknemers wordt snel en professioneel gedaan bij Bronckhorst Lastechniek in Nunspeet. Wij bieden duurzame, betrouwbare en comfortabele oplossingen op het gebied van gehoorbescherming om slechthorendheid en andere gehoorschade te voorkomen. Door deze bescherming persoonlijk aan te laten meten, worden de otoplastieken volledig afgestemd op de situatie en het oor, zodat u gegarandeerd bent van volledige afsluiting van de gehoorgang.

Bel ons

Laat otoplastieken aanmeten bij de specialist in Nunspeet

Bij Bronckhorst Lastechniek vinden wij het belangrijk dat u en uw werknemers veilig aan het werk zijn. Of u nu een heftruck bestuurt of bezig bent met laswerk in een drukke werkplaats, goede gehoorbescherming is altijd een must. Wij zijn officieel dealer van Kendal gehoorbeschermers, waaronder de otoplastieken die u bij ons in Nunspeet kunt laten aanmeten. De gehoorbescherming van Kendal staat bekend om de goede akoestiek van de gehoorbescherming en het gebruik van keramische KS-filters.

Ontdek de mogelijkheden van gehoorbescherming

Wilt u meer informatie over het laten aanmeten van otoplastieken bij onze showroom in Nunspeet of wilt u een offerte aanvragen? Dan helpen we u natuurlijk graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar 0341 – 43 43 64 of stuur een e-mail naar info@lastechniek.com. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Plan direct uw opleiding in

Neem contact op

Contactformulier

Direct bestellen of informatie aanvragen? Gebruik dan onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Tijmen Bronckhorst
  Eigenaar

  Ronding 19-E
  8072 PB
  Nunspeet
  info@lastechniek.com
  0341 – 43 43 64