Specialist in lascursussen

Opleidingen tot heftruckchauffeur

Onderhoud aan al uw lasapparatuur

Als u een hobby heeft waar u veel bij moet lassen, dan is het wellicht aan te raden om een opleiding te volgen bij dé lasspecialist in Nunspeet. Bij deze cursus gaan we in op verschillende lasprocessen waarbij we u een introductie en kennismaking geven met dit mooie vak. Bovendien leert u het van bevoegde en in de praktijk getrainde leraren die u alles kunnen vertellen over de verschillende technieken.

Bel ons

Leer veilig en verantwoord hobby lassen in Nunspeet

Bij Bronckhorst Lastechniek vinden wij het belangrijk dat iedere lasser, hobbyist óf professional, veilig en verantwoord aan de slag kan met dit mooie vak. Daarom bieden wij naast de NIL-gecertificeerde lasopleiding voor professionals ook een hobby- en introductiecursus aan. Het is zelfs mogelijk om bij ons een heftruckcertificaat te halen. Alles wat u meerwaarde kan leveren in uw hobby of vakgebied, daar helpen wij graag bij. Bovendien volgt u de opleiding over hobby lassen gewoon bij ons in Nunspeet, zodat u meteen kunt oefenen met lasapparaten van goede kwaliteit.

Neem contact op om uw opleiding te plannen

Wilt u graag een opleiding volgen in de buurt van Nunspeet voor het behalen van een NIL-certificaat voor hobby lassen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers om uw opleiding in te plannen. Vul het contactformulier in, bel naar 0341 – 43 43 64 of stuur een e-mail naar info@lastechniek.com. Dan helpen we u graag snel verder.

Plan direct uw opleiding in

Neem contact op

Contactgegevens

Ronding 19-E
8072 PB Nunspeet
KVK: 8125690

 0341 – 43 43 64
 info@lastechniek.com

Contactformulier